Bruiloftsfoto familie Nijzink-Hofsteenge.

0422_bruiloft_Nijzink_Hofsteenge

Op donderdag 22 april 1926 werd in het gemeentehuis van Ambt Hardenberg het huwelijk voltrokken tussen bruidegom Egbert Hilbert Nijzink en bruid Teelke Annetta Hofsteenge. Nadat de officiële plechtigheid was voltrokken, werd het bruidspaar gefotografeerd in het bijzijn van alle familieleden.

Egbert Hilbert Nijzink was een zoon van molenaar Evert Nijzink en van Egberdina Hillegonda Dorgelo. Teelke Annetta Hofsteenge was de dochter van landbouwer Poppo Hofsteenge en Aaltje Baas uit Lutten aan de Dedemsvaart.

Deze foto is bewaard gebleven in een privécollectie en op de achterzijde is een aantal namen van de geportretteerden vermeld — met Derk Koops, Fennigje Nijzink-Mensink, Mietje Koops-Nijzink, Gerrit Jan Harmen Nijzink, Dinie Nijzink, Egbert Hilbert Nijzink, Froukje Nijzink-Greven, Jurrie Nijzink, Marinus Johannes Nijzink, Teelke Anna Nijzink-Hofsteenge, Marie Nijzink (dochter van Hendrik), Hendrik Nijzink en Berendina Nijzink-Eefting.

3 reacties op Bruiloftsfoto familie Nijzink-Hofsteenge.

  1. Wat leuk om deze foto te vinden ik had hem nog niet eerder gezien, ik ben de kleindochter van het echtpaar Nijzink-Hofsteenge, Marjolijn Beltman.
    Mijn moeder was Dinie Nijzink de enige dochter van dit echtpaar. Dochter Dinie was getrouwd met Gerrit Beltman.

    1. Hoi Marjolijn,

      Dank voor je leuke reactie en fijn dat we je deze foto konden tonen. Bezit jij of bezitten jullie misschien nog oude foto’s die voor ons interessant zouden kunnen zijn? Dan horen we ’t heel graag 🙂

    2. Marjolijn ik heb deze en meer foto’s van onze familie Nijzink. Ik herinner me jou nog toen je in Ommen was. Neem maar contact met me op. Marina Schut-Woltman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.